Dieta ? Desfrutar da comida sem subir no peso 'Sopa De Agriões'
Olá amores !
Tudo bem com vcs ? hoje eu trago uma novidade para vocês e estou super animada , Aos Sábados ( ou seja sábado sim e outro não ) e exactamente hoje estreia o Post. Vai ser um post com dicas de comida saudável mas com pouca calorias para não subir no peso '' O Post vai Chamar-se Dieta ? Desfrutar da comida sem subir no peso com o respectivo titulo da receita " eu estou ansiosa e feliz de poder ajudar varias pessoas com essas receitas ... aproveitem e curtam esta jornada cheia de receitas .
Sopa de agriões
Ingredientes para 2 pessoas :
- 3 saquinhos de agriões
-150 ml de caldo de legumes
-300 g de iogurte magro
-1 cc de fariha
- sal e pimenta
Tempo de preparação : 20 minutos
Por porção aprox : 95 kcal / proteínas :6 g / gorduras: 3 g / hidratos de carbono : 10 g
Preparação :
Espero que gostem deste nova sequência de post . Deixem os vossos comentários , visitem a pagina e coloquem gostei . beijos :*
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Hello loves!
Okay with you guys? Today I bring news to you, Saturdays (ie Saturday and yes other not) will have a post with tips for healthy food with low calories but not to go up in weight'' The Post will call up Diet? Enjoy the food without going up in weight to the respective title of the recipe "I'm excited and happy to be able to help several people with these recipes ... fully enjoy this journey full of recipes.
Watercress soup
Ingredients for 2 people:
- 3 bags of watercress
-150 Ml of vegetable broth
-300 G of nonfat yogurt
-1 Cc of Fariha
- Salt and pepper
Preparation time: 20 minutes
Per serving approx: 95 kcal / protein ratio: 6 g / fat 3 g / carbohydrate: 10 g
preparation:
Wash watercress, drain them and cut them (reserve some for garnish). Whizz the rest of the watercress with the vegetable broth, 100 g of yogurt and flour.
place the watercress puree in a saucepan and heat it slowly over low heat. The little by little, and with the rods, add the rest of the yogurt. Do not let the soup boil, because it coagulates!
season the soup with salt and pepper, pour into two bowls and scatter the rest of the leaves of watercress on top.
Hope you enjoy this new sequence of post. Leave your comments, visit the page and put liked. kisses: *
Tudo bem com vcs ? hoje eu trago uma novidade para vocês e estou super animada , Aos Sábados ( ou seja sábado sim e outro não ) e exactamente hoje estreia o Post. Vai ser um post com dicas de comida saudável mas com pouca calorias para não subir no peso '' O Post vai Chamar-se Dieta ? Desfrutar da comida sem subir no peso com o respectivo titulo da receita " eu estou ansiosa e feliz de poder ajudar varias pessoas com essas receitas ... aproveitem e curtam esta jornada cheia de receitas .
Sopa de agriões
Ingredientes para 2 pessoas :
- 3 saquinhos de agriões
-150 ml de caldo de legumes
-300 g de iogurte magro
-1 cc de fariha
- sal e pimenta
Tempo de preparação : 20 minutos
Por porção aprox : 95 kcal / proteínas :6 g / gorduras: 3 g / hidratos de carbono : 10 g
Preparação :
- lave os agriões, escorra-os e corte-os (reserve alguns para decorar). Triture bem o resto dos agriões com o caldo de legumes, 100 g de iogurte e a farinha.
- coloque o puré de agriões numa panela e aqueça-o lentamente em lume brando. A pouco a pouco, e com as varetas , acrescente o resto do iogurte. Não deixe a sopa ferver, porque coalha !
- tempere a sopa com o sal e a pimenta , deite em dois pratos fundos e espalhe o resto das folhas de agrião por cima.
Espero que gostem deste nova sequência de post . Deixem os vossos comentários , visitem a pagina e coloquem gostei . beijos :*
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Hello loves!
Okay with you guys? Today I bring news to you, Saturdays (ie Saturday and yes other not) will have a post with tips for healthy food with low calories but not to go up in weight'' The Post will call up Diet? Enjoy the food without going up in weight to the respective title of the recipe "I'm excited and happy to be able to help several people with these recipes ... fully enjoy this journey full of recipes.
Watercress soup
Ingredients for 2 people:
- 3 bags of watercress
-150 Ml of vegetable broth
-300 G of nonfat yogurt
-1 Cc of Fariha
- Salt and pepper
Preparation time: 20 minutes
Per serving approx: 95 kcal / protein ratio: 6 g / fat 3 g / carbohydrate: 10 g
preparation:
Wash watercress, drain them and cut them (reserve some for garnish). Whizz the rest of the watercress with the vegetable broth, 100 g of yogurt and flour.
place the watercress puree in a saucepan and heat it slowly over low heat. The little by little, and with the rods, add the rest of the yogurt. Do not let the soup boil, because it coagulates!
season the soup with salt and pepper, pour into two bowls and scatter the rest of the leaves of watercress on top.
Hope you enjoy this new sequence of post. Leave your comments, visit the page and put liked. kisses: *
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